ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 3 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΒΥΡΩΝΑ

 

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΝΑ ΓΥΜΝΑΣΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΗ ΧΑΡΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ.

ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ

Την Κυριακή 11 Οκτωβρίου το πρωί, στο Εθνικό Στάδιο Βύρωνα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η αθλητική εκδήλωση με τον τίτλο «ΜΕΓΑΛΟΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΑΖΙ». Την εκδήλωση συνδιοργάνωσαν ο σύλλογός μας με τον ΟΠΑΔΒ .Παρά την κακοκαιρία 156 γονείς και παιδιά τίμησαν με την παρουσία τους την πρωτότυπη εκδήλωση που διεξάγεται για πρώτη φορά στην πόλη μας και έχει σαν στόχο να αθληθούν, να διασκεδάσουν, αλλά και να αγωνιστούν οι γονείς με τα παιδιά τους σαν μια ομάδα.
Σε όλους τους συμμετέχοντες δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα , στα παιδιά κληρώθηκαν αναμνηστικά δώρα και στους 6 πρώτους νικητές κάθε κατηγορίας δόθηκαν τα παρακάτω μετάλλια που δείχνουν την αξία της ομάδας.
Σας ευχαριστούμε για τη συμμετοχή σας, και σας περιμένουμε στις επόμενες εκδηλώσεις μας.

ΑΓΩΝΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ / ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Β

            

 

ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 450 ΠΕΡΙΠΟΥ ΠΑΙΔΙΩΝ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Η ΠΡΩΤΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΤΟΥ Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ΤΟΥ Γ.Σ. ΝΙΚΗ ΒΥΡΩΝΑ ΤΟΥ Α.Ο. ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ Α.Ο.Ν. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ.ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΑΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑΝ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ.ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΟΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟ ΣΤΟ ΒΥΡΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.